Родина Ноздровської просить розглядати справу у Києві

Родина Ноздровської просить розглядати справу у Києві

Ексклюзив
Укрінформ
Родина вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської просить Верховний суд розглядати справу у Києві.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила донька вбитої правозахисниці Анастасія Ноздровська.

"Коли в Апеляційному суді вирішили, що справа буде розглядатись в Ірпіні, то ми відразу сказали, що будемо писати заяву на Верховний суд для зміни підсудності. Області ми не довіряємо", - заявила вона.

Донька зауважила, що адвокати вже подали заяву до ВС і родина "не має наміру їхати на засідання в Ірпіні" через зв'язки родини Россошанських з працівниками Ірпінського міського суду Київської області, а також через ймовірність "упередженого ставлення до справи".

Раніше прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що до Ірпінського міського суду Київської області надійшов обвинувальний акт щодо підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської Юрія Россошанського. 

Читайте також: Справа стосовно вбивці правозахисниці Ноздровської вже у суді

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Суд 26 червня продовжив підозрюваному Россошанському арешт до 24 серпня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-