Справа стосовно вбивці правозахисниці Ноздровської вже у суді

Справа стосовно вбивці правозахисниці Ноздровської вже у суді

Укрінформ
Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно Юрія Россошанського, який обвинувачується у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

«У середу, 15 серпня, за процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно Ю.Россошанського, який обвинувачується у вбивстві І.Ноздровської за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) КК України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час досудового розслідування отримано висновки судово-медичної експертизи, які вказали на чисельні ножові поранення у потерпілої, що стало підставою для зміни раніше повідомленої йому підозри в умисному вбивстві.

Прокуратура Київської області змінила підозру Россошанському на п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) КК України.

За клопотанням прокуратури чоловік під час досудового розслідування перебував під вартою.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі.

Читайте також: Підозрюваному у вбивстві Ноздровської змінили статтю – тепер йому "світить" довічне

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Суд 26 червня продовжив підозрюваному Россошанському арешт до 24 серпня 2018 року.

Під час досудового розслідування отримано висновки судово-медичної експертизи, які вказали на чисельні ножові поранення у потерпілої, що стало підставою для зміни раніше повідомленої підозри.

Фото: Анастасія Ноздровська / Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-