Польська поліція підтвердила загибель українців у ДТП - консул виїхав до Перемишля

Польська поліція підтвердила загибель українців у ДТП - консул виїхав до Перемишля

Оновлено
Укрінформ
Польська поліція підтвердила загибель українців у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася поблизу села  Лещава-Долішня у Підкарпатському воєводстві. 

Про це повідомив у коментарі Укрінформу начальник Управління консульського  забезпечення Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич.

"За інформацією поліції, в результаті ДТП є загиблі і постраждалі громадяни України. Постраждалі госпіталізовані в лікарнях міст Перемишля  та Санок. Інші громадяни розміщені в місцевих школах та хостелах", - сказав він.

Кирилич додав, що консул вже виїхав до Перемишля  у зв'язку із ДТП,  що сталася там 17 серпня близько 23 години за місцевим часом.

Читайте також: Смертельна ДТП у Польщі: український консул виїхав до Перемишля

Як повідомляв Укрінформ, у Польщі увечері 17 серпня поблизу села Лещава-Долішня в ДТП потрапив автобус з львівськими туристами, 3 людей загинули, 51 постраждали. Постраждалих доставили до лікарень у містах Сянок, Лісько та Перемишль. Дев’ять з них у важкому стані. Постраждалі отримали переломи, пошкодження хребта та внутрішніх органів.

В автобусі з українськими номерами до Відня подорожували 54 львів'ян, серед них були і діти. Рятувальна операція тривала всю ніч. Ведеться впізнання жертв, поліція працює над встановленням обставин ДТП.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-