Стало відомо, хто досліджуватиме ставлення українців до євроінтеграції

Стало відомо, хто досліджуватиме ставлення українців до євроінтеграції

Укрінформ
ГО "Центр "Соціальні індикатори" наказом Держкомтелерадіо визначено виконавцем базових якісних соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про держполітику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба комітету

"Саме ця громадська організація стала переможцем відкритих торгів із закупівлі "Послуги з опитування громадської думки (послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України), 2 лоти, код ДК 021:2015: (CPV) 79320000-3", - ідеться в повідомленні.  

Як зазначається, відповідно до наказу Держкомтелерадіо протягом 30 календарних днів з дати підписання договору про закупівлю послуг ГО "Центр "Соціальні індикатори" проведе соціологічні дослідження щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України у центральному, північному, південному, західному та східному регіонах; Донецькій та Луганській областях України.   

Читайте також: Родинні радості: українці розказали, що приносить найбільше щастя

Дослідження проводиться на виконання п.12 Плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 року № 109-р, та п. 9 Плану заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції України на 2018 - 2021 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 272-р.

З текстом наказу та кошторисами витрат на послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за цим посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-