Муженко привітав захисників українського неба з професійним святом

Муженко привітав захисників українського неба з професійним святом

Відео
Укрінформ
Генерал армії, начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко привітав військових Повітряних Сил з професійним святом та подякував їм за вірність військовій присязі, мужність та відданість військовому обов'язку.

Про це повідомляє прес-служба МОУ.

«Маю честь вітати вас із професійним святом - Днем Повітряних Сил Збройних Сил України! На рукави сучасних захисників українського неба повернувся тризуб Повітряного Флоту Української Народної Республіки. У свідомість кожного із вас мають повернутися національні традиції, а військові частини повинні отримати почесні найменування, які будуть асоціюватися виключно з українським авіаційним минулим», - сказав Муженко.

Він зазначив, що сьогодні військовослужбовці Повітряних Сил ЗСУ успішно виконують завдання зі стримування російської агресії, твердо вірять у власні сили та сповнені рішучості і волі до перемоги. Вони впевнено демонструють Українському народу свою готовність дати відсіч ворогові.

Читайте також: Керівництво держави привітало вартових небесних кордонів з Днем Повітряних Сил

«З нагоди свята висловлюю сердечну вдячність усьому особовому складу Повітряних Сил за вірність Військовій присязі, мужність та відданість військовому обов'язку. Бажаю вам, щоб ваші рідні і близькі завжди відчували справжню турботу держави, соціальну захищеність і переконаність в тому, що з кожним днем Україна стає сильнішою!», - наголосив Муженко.

Як повідомлялося, День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначається згідно з Указом Президента від 27 червня 2007 року у першу неділю серпня.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-