Операція

Операція "Перевізник": впіймали вже 21 водія автобуса на підпитку

Укрінформ
В рамках операції "Перевізник" правоохоронці виявили 21 водія автобусів в стані алкогольного сп'яніння. Загалом оглянуто майже 28 тисяч транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів.

Про це повідомив заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич під час наради, присвяченій підбиттю підсумків роботи підрозділів превенції Нацполіції у Полтаві.

Заступник глави Нацполіції зазначив, що в рамках операції "Перевізник" оглянуто майже 28 тисяч транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів. Зазначається, що при цьому виявлено 764 технічно несправні транспортні засоби, з них 148 автобусів - переобладнані з порушеннями відповідних норм і стандартів.

Окрім того, виявлено понад 5 тисяч водіїв, які допустили порушення законодавства.

"Серед них - 21 водій, що керували автобусами у стані алкогольного сп'яніння. Ще 45 керманичів не пройшли щозмінного передрейсового медичного огляду або ж не було проведено передрейсовий контроль технічного стану транспортних засобів",- наголосив Фацевич.

Читайте також: Операція "перевізник": за п'ять днів поліція зловила 10 п'яних маршрутників

Він додав, що 81 водій кермував транспортним засобом без необхідних ліцензійних документів.

Спецоперація "Перевізник" - комплекс цільових заходів, метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-