НАЗК піддасть повній перевірці е-декларації суддів та народного депутата

НАЗК піддасть повній перевірці е-декларації суддів та народного депутата

Укрінформ
НАЗК прийняло рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких два судді та народний депутат України.

Про це інформує прес-служба НАЗК.

“НАЗК прийняло рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були подані чотирма суб’єктами декларування, серед яких - два судді та народний депутат України. Також були прийняті рішення щодо початку перевірки е-декларацій та продовження терміну повної перевірки”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, були прийняті рішення про завершення перевірок щодо е-декларацій, які були подані: Маліченком Василем Володимировичем, суддею Апеляційного суду Полтавської області, за 2015 та 2016 роки; Мінаєвою Ольгою Михайлівною, суддею Харківського апеляційного адміністративного суду, за 2016 рік (виправлена); Мороко Юрієм Миколайовичем, народним депутатом України VIII скликання, за 2015 рік; Трачуком Олегом В'ячеславовичем, начальником слідчого відділу Управління з розслідування злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях України ГПУ, за 2015 та 2016 роки.

Читайте також: НАЗК просить журналістів не втягувати їх у брудні піар-кампанії

Також, відповідно до прийнятих рішень, НАЗК розпочне проведення повних перевірок електронних декларацій осіб, які були подані: Колесніковим Григорієм Яковичем, головою Апеляційного суду Одеської області, за 2015 - 2017 роки, та Матвійчуком Вадимом Володимировичем, заступником начальника управління – начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України, за 2017 рік.

“Крім того, продовжено термін повної перевірки е-декларацій на додаткові 30 календарних днів, поданих народними депутатами України VIII скликання: Новинським Вадимом Владиславовичем, за 2015 та 2016 роки, та Гєллєром Євгенієм Борисовичем, за 2017 рік”, - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-