Представництво ЄС закликає до прозорого розслідування справи Шеремета

Представництво ЄС закликає до прозорого розслідування справи Шеремета

Укрінформ
Представництво ЄС в Україні очікує прозорого розслідування убивства журналіста Павла Шеремета і притягнення винних до відповідальності.

Про це Представництво ЄС повідомило у Facebook.

"Два роки тому українська медійна спільнота втратила одного зі своїх найбільш талановитих та сміливих журналістів - Павла Шеремета. Його було холоднокровно вбито... Ми очікуємо, що українська влада проведе прозоре розслідування цього злочину, аби притягнути винних до відповідальності. Прогрес у цій справі, без сумніву, буде важливим для забезпечення довіри громадян до правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Аброськін озвучив позитивні результати у справі Шеремета

У Представництві зазначили, що загибель Шеремета залишається горем для його сім’ї та багатьох його колег з усього регіону, які продовжують свою вкрай важливу роботу.

Як повідомлялося, відомий журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті вибуху автомобіля, за кермом якого він перебував. Оперативно-слідча група, створена для розслідування вбивства Шеремета, досі продовжує збирати доказову базу. Кримінальне провадження порушено за ознаками злочину, передбаченого п.5 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство скоєне способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-