Аброськін озвучив позитивні результати у справі Шеремета

Аброськін озвучив позитивні результати у справі Шеремета

Укрінформ
Позитивні результати у розслідуванні кримінального провадження щодо вбивства журналіста “Української правди” Павла Шеремета у слідства є.

Про це на брифінгу повідомив перший заступник глави Нацполіції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ця справа постійно знаходиться на контролі як міністра внутрішніх справ, так і генпрокурора. Проведено дуже великий обсяг роботи за ці два роки. Багато критиків говорять, що немає позитивних результатів. Я можу сказати, що позитивні результати є, що ведеться серйозна робота по певних напрямках”, - сказав Аброськін.

За його словами, наразі “встановлено, що це людина, яку можна ідентифікувати, і це завдяки тій роботі і серйозному аналізу всіх відеоматеріалів, які були вилучені  в ході проведення слідчо-оперативних дій, це було близько 3 тисяч терабайт відеоматеріалів”.

Читайте також: ГПУ про справу Шеремета: провели понад 20 експертиз, жодної підозри немає

“В подальшому робота, яка була проведена, дозволить нам встановити особу — ту, яка була до вбивства, і ту, яка була на відео при безпосередньому мінуванні”, - додав начальник кримінальної поліції.

Як повідомлялося, відомий журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті вибуху авто, за кермом якого він перебував. Оперативно-слідча група, створена для розслідування вбивства Шеремета, досі продовжує збирати доказову базу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-