Тіло туриста, який помер у Туреччині, доставлять на батьківщину у четвер

Тіло туриста, який помер у Туреччині, доставлять на батьківщину у четвер

Укрінформ
У четвер, 19 липня, до запорізького аеропорту спецбортом мають доставити тіло 57-річного туриста, який помер турецькій лікарні після бійки із росіянином.

Про це журналістів поінформували в адміністрації КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За попередньою інформацією, тіло загиблого туриста мають доставити о 10.10 в четвер. Це буде літак авіакомпанії «Роза вітрів», - прокоментували у запорізькому аеропорту.

Читайте також: Побиття і смерть українця: посольство звернулося до турецької прокуратури

Як повідомляв Укрінформ, 57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова помер у лікарні Аланія 14 липня. До цього він шість днів був у комі після бійки із туристом із Росії.

7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія - Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою.

Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні.

Особа підозрюваного у побитті українського туриста встановлена, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді заборони виїзду з території Туреччини, а також сплату штрафу протягом 7 днів. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-