У Зарваниці Порошенко помолився за Небесну Сотню та загиблих на Донбасі бійців

У Зарваниці Порошенко помолився за Небесну Сотню та загиблих на Донбасі бійців

Відео
Укрінформ
У Зарваниці на Тернопільщині Президент Петро Порошенко вшанував пам'ять захисників України, які загинули на Донбасі, та героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави

"Під час робочої поїздки до Тернопільської області Президент Петро Порошенко вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні. Глава держави взяв участь у панахиді за загиблими, яку провів митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк у Каплиці воїнам АТО", - йдеться у повідомленні.

Відео: Петро Порошенко, Фейсбук

Порошенко також зустрівся з родинами загиблих Героїв. Він поспілкувався із Марією Вітишин, матір’ю українського воїна Івана Вітишина, котрий загинув на Донбасі.

Іван Вітишин проходив службу у військах спеціального призначення у Криму. Влітку 2014 року, отримавши повістку, одразу прийшов до військкомату. У 2015 році старший сержант 80-ї окремої аеромобільної бригади отримав смертельне поранення в новому терміналі Донецького аеропорту. Рідні впізнали загиблого на фотографії, яку оприлюднили бойовики — Іван тримав світлину, де були зображені його доньки.

Читайте також: Глава УГКЦ подарував Президентові копію Зарваницької ікони

Вітишина поховали у селищі Велика Березовиця, де він жив, в Тернопільській загальноосвітній школі №8, яку закінчив, відкрито меморіальну дошку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-