Бійка з росіянином через футбол: у турецькій лікарні помер українець

Бійка з росіянином через футбол: у турецькій лікарні помер українець

Укрінформ
Сьогодні вночі 57-річний мешканець Запоріжжя помер у лікарні курортного містечка Аланія в Туреччині.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор туристичного агентства «Ліга—Тур—Сервіс» Євген Титов.

“Наскільки мені відомо, він помер сьогодні вночі. Туристичний оператор, а також страхова компанія взяли на себе всі витрати щодо проведення двох операцій, а також транспортування тіла померлого до Запоріжжя”, - зазначив директор турагенції.

Як повідомлялося, 7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія—Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою.

Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні. У крові чоловіка виявили алкоголь — майже 2,8 проміле. Як зазначено у страховому полісі, повідомили в турагентстві, лікування при настанні страхового випадку компенсується тільки якщо вміст алкоголю не перевищує 0,5 проміле. Страхова компанія сплачує видатки лише у випадку смерті, однак у цьому випадку туроператор і страхова компанія вирішили піти назустріч туристу та його рідним.

Читайте також: Як Домагой Віда нагадав про історичні паралелі України і Хорватії

Сьогодні вдень у Запорізькому аеропорту готувалися прийняти літак санавіації з Туреччини з постраждалим українським туристом, проте рейс несподівано скасували, як виявилося - у зв'язку зі смертю чоловіка.

Що стосується росіянина, який побив українця, то він сплатив штраф у сумі $800, після чого спокійно повернувся додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-