Гендиректор

Гендиректор "Укрпошти" написав заяву про відставку

Укрінформ
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський написав заяву про відставку.

Про це він написав у Facebook.

При цьому Смілянський озвучив умови, на яких готовий залишитися: можливість формувати власну команду, мати можливість проводити радикальні реформи і реалізовувати чітку стратегію розвитку підприємства.

"Йдучи вперед, я вважаю, повинен бути чіткий мандат довіри і система контролю, і так - мотивації. Все це дасть можливість залучати кращих співробітників. А саме в цьому і був запорука успіху Укрпошти за останні 2 роки", - пояснив свої умови Смілянський.

Читайте також: Укрпошта приєдналася до платіжної системи "Простір"

Новий контракт, за його словами, повинен бути з адекватними умовами і відповідною системою мотивації в прив'язці до показників ефективності.

"На наступні 2 або 3 роки необхідно те ж, і так, ринкова система мотивації (як би політично непопулярне це не звучало) із зрозумілими орієнтирами для керівництва компанії - що важливіше: прибуток сьогодні або якісна інфраструктура завтра; присутність навіть в збиткових селах, щоб там була цивілізація, або все-таки прибуток; а що робити якщо не платять за послуги, що надаються навіть собівартість?", - зазначив він.

За його словами, на всі ці питання відповіді мають бути визначені чітко на початку контракту, щоб потім не було здогадів, навіщо і куди бігла команда і компанія.

Читайте також: Порошенко з керівником Укрпошти вирішували “гостре питання” щодо пенсій на селі

За виконання цих умов і підписання нового контракту Смілянський готовий продовжити роботу на посаді гендиректора "Укрпошти".

Заява про відставку передбачає його відхід з посади з 31 серпня 2018 року.

Нагадаємо: 2 липня закінчився його перший контракт на посаді генерального директора "Укрпошти".

Лише минулого тижня Кабмін затвердив Смілянського на посаді гендиректора національної поштової компанії. До того він керував підприємством у статусі виконуючого обов'язки. Згідно зі схваленим протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 5 липня, Мінінфраструктури в місячний термін зобов'язали забезпечити укладення контракту з Смілянським.

Ігор Смілянський очолив "Укрпошту" 20 квітня 2016 року. Тоді КМУ призначив його главою правління Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта". При реорганізації в ПАТ він перейшов на посаду в. о. генерального директора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-