"Сам кинувся на капот": Пинзеник розповів про інцидент на Шовковичній

Фото
Укрінформ
Перший заступник голови регламентного комітету ВР Павло Пинзеник спростував інформацію про те, що його автомобілем увечері 12 липня на вулиці Шовковичній було збито одного з активістів "АвтоЄвроСили".

Про це Пинзеник сказав у коментарі Укрінформу.

"Так, я є власником автомобіля. За кермом був мій помічник. Але те, що ми збили одного з активістів, - неправда. Навпаки, виглядало це наступним чином: мітингарі намагалися заблокувати авто, розбити в ньому вікна та витягти нас звідти або відкрити двері. Після того, як це не вдалося, один із них кинувся на капот автомобіля - таким чином автомобіль заблокували. Ми залишалися заблокованими до того моменту, як поліція знайшла можливість безпечно нас звідти вивести", - прокоментував Пинзеник.

Водночас Пинзеник підтвердив інформацію, що разом із ним в автомобілі перебували народні депутати Олена Масоріна та Олег Кришин.

Читайте також: Ситуація на Шовковичній спокійна, інцидент із наїздом з'ясовує поліція

Раніше ЗМІ повідомляли, що інформацію про наїзд на активіста підтвердив сам Пинзеник.

Як повідомляв Укрінформ, активісти організації "АвтоЄвроСила" в четвер протестують під Верховною Радою.

ВР планувала у четвер, 12 липня, розглянути законопроекти №8487 і 8488, які знижують акциз на розмитнення машин і є серед вимог власників авто на єврономерах. Однак на засіданні сьогодні їх так і не розглянули.

Перше фото Главком

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-