Гройсман вручив нагороди працівникам поліції

Гройсман вручив нагороди працівникам поліції

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман нагородив за сумлінну службу працівниками Національної поліції у їхнє професійне свято.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Хочу подякувати за важливу справу, яку ви робите у цей непростий час, процес трансформації і змін. Ви гідно робите свою справу і за три роки після створення, можу сказати, що Нацполіція відбулася. Я покладаю великі надії також на подальші зміни", - сказав глава уряду.

Він зауважив, що нині уряд оголосив "війну" контрабандистам: "Всі ми маємо пам'ятати, ми полишимо посаду і важливо, якою ми залишимо Україну".

Читайте також: Боротьба з контрабандою: Україна цьогоріч може "заробити" 79 мільярдів

Глава уряду наголосив, що спільна робота на державу дає результати. Зокрема, лише ініціатива боротьби з контрабандою дає можливість і наводити лад на кордоні, й акумулювати кошти в державний бюджет.

"Ваша головна функція зараз – безпека, порядок, наповнення держбюджету. На вас лежить велика відповідальність. Людину у формі мають поважати - це принципова формула, за якою ми маємо працювати. Зараз ви маєте нове озброєння, забезпечення, вищі зарплати. Але все це має бути ще кращим. Від вас залежить, наскільки швидкими будуть ці зміни. Ви можете розраховувати на наш уряд, а українці мають розраховувати на вас", - сказав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-