Нацрада не розглянула заяву на звільнення Герасим'юк

Нацрада не розглянула заяву на звільнення Герасим'юк

Укрінформ
Чергове засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення не відбулось через відсутність кворуму, а тому заяву про звільнення від Ольги Герасим'юк не було розглянуто.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

"У вівторок, 3 липня, засідання Національної ради знову не відбулося через відсутність кворуму, тому заяву про звільнення першого заступника голови Національної ради Ольги Герасим’юк не було можливості розглянути. На засідання не з’явилися Ольга Герасим’юк і Олег Черниш", - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що наступне засідання Національної ради заплановане на 5 липня. 

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк 25 червня написала заяву на звільнення.

Ольга Герасим'юк - український журналіст, ведуча телевізійних програм, телевізійний менеджер, народний депутат України 5-го і 6-го скликань, перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Читайте також: Парубій пояснив, чому підтримує відставку Герасим’юк

Членом Нацради була обрана 4 липня 2014 року за квотою Верховної Ради України. 7 липня була обрана першим заступником голови Нацради.

До сфери повноважень Герасим'юк в регуляторі належать питання зокрема щодо прав дітей і спеціальних категорій глядачів і слухачів, захисту і розвитку національного аудіовізуального продукту, іномовлення, міжнародної співпраці, а також зв'язків з парламентом, РНБО і силовим блоком, з журналістськими та громадськими організаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-