Порошенко на Запоріжжі вручив Іванові Залужному орден “За мужність”

Порошенко на Запоріжжі вручив Іванові Залужному орден “За мужність”

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко особисто вручив орден “За мужність” ІІІ ступеня ветерану Другої світової війни Івану Залужному, онук якого загинув на Донбасі, захищаючи Україну від російської агресії.

Церемонія нагородження відбулася під час відвідування Главою держави військової частини Нацгвардії в Запорізькій області, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Дорогий Іване Анікієвичу, низький уклін Вам та шана за Ваш шляхетний життєвий шлях. Подяка від усього українського народу і за Ваші бойові подвиги, і за онука-героя. Щиро вітаю Вас з Вашим сторічним ювілеєм — і спеціально для цього сьогодні прилетів у Запоріжжя”, - звернувся Порошенко до ветерана, який нещодавно відсвяткував свій столітній ювілей.

Президент разом із Іваном Залужним також вшанували пам'ять його онука – молодшого лейтенанта Івана Гутнік-Залужного та усіх загиблих українських воїнів.

Читайте також: У боротьбі проти російського агресора загинули 215 нацгвардійців - Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, у серпні 2014 року онук Івана Залужного - офіцер Іван Гутник-Залужний - був убитий російсько-терористичними військами на сході України. Військовий посмертно нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Фото прес-служби Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-