Російським актору і каскадеру заборонили в'їзд в Україну

Російським актору і каскадеру заборонили в'їзд в Україну

Укрінформ
Українські прикордонники виявили російських актора і каскадера, які незаконно перетнули державний кордон у закритих пунктах пропуску на території окупованого Криму.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"У столичному аеропорту "Жуляни" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" під час оформлення пасажирів рейсу "Мінськ-Київ" виявили громадянина Російської Федерації, стосовно якого була інформація про можливе порушення законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях. Як з’ясувалось, російський актор Борис Каморзін у 2015 році з метою зйомок фільму без відповідного дозволу та поза КПВВ відвідував ТОТ АР Крим", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російський актор Гоша Куценко поповнив базу "Миротворця"

Крім того, зазначають у ДПСУ, у пункті пропуску "Старокозаче" правоохоронці Білгород-Дністровського загону викрили ще одного громадянина РФ - каскадера Сергія Михайлова, який у 2015 році відвідував тимчасово окуповану територію.

Наразі обом росіянам заборонено в’їзд в Україну строком на 3 роки

Загалом станом на сьогодні стосовно 122 іноземців - діячів культури та мистецтва, які незаконно перебували на тимчасово окупованій території АР Крим, було прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну, 52-м особам під час в’їзду в Україну відмовлено у перетинанні державного кордону та повернуто у зворотному напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-