Ситуація під Радою контрольована - МВС

Ситуація під Радою контрольована - МВС

Укрінформ
Біля Верховної Ради наразі перебуває достатня кількість поліцейських і нацгвардійців для забезпечення громадського порядку на площі Конституції, вони діють виключно в рамках закону. 

Про це в ефірі "112 каналу" заявив речник МВС Артем Шевченко.

"Зараз тут присутня достатня кількість поліцейських і гвардійських підрозділів МВС, щоб контролювати ситуацію. Ми закликаємо всіх учасників акції поводитися мирно і не провокувати ескалації насильства", - сказав Шевченко.

Він поінформував, що наразі на місці проведення акції працює київська поліція на чолі з її очільником Андрієм Крищенком, вони з'ясовують деталі інциденту, і пообіцяв надати більш детальну інформацію пізніше.

Шевченко запевнив, що подальші дії правоохоронців будуть "винятково законними, відповідно до букви закону".

"І зараз вони такими є, щоб контролювати громадський порядок", - підкреслив речник МВС.

Читайте також: У Раді закликають депутатів вийти до протестувальників

Як повідомляв Укрінформ, близько двох тисяч ветеранів Афганської війни, силових структур проводять на площі Конституції біля Верховної Ради акцію протесту з вимогою підвищити пенсії та прирівняти їх до учасників бойових дій. Між ними та правоохоронцями сталася сутичка.

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко вийшла до протестувальників під парламентом і запросила ініціативну групу на переговори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-