У Раді закликають депутатів вийти до протестувальників

У Раді закликають депутатів вийти до протестувальників

Укрінформ
Народний депутат Андрій Немировський (фракція «Блок Петра Порошенка») закликає народних депутатів, членів Кабінету міністрів, керівництво парламенту вийти до протестувальників під Радою через «сильний накал» протестних акцій.

Про це він сказав, виступаючи із заявою від фракції під час засідання ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дуже велике прохання до членів парламенту, Кабінету міністрів, до головуючого на засіданні ВР - ред.) вийти та поспілкуватися з протестувальниками. Накал дуже сильно зростає», - сказав депутат.

Він зазначив, що вже деякий час по всій країні проходять мітинги афганців, військових, які вимагають належного соціального забезпечення.

«Вони не вимагають для себе додаткових пільг чи особливого статусу. Все, чого вони хочуть, - це дотримання закону та соціальної справедливості», - підкреслив Немировський.

Читайте також: Геращенко вийшла до протестувальників під Радою

Як повідомлялося, близько двох тисяч ветеранів Афганської війни, силових структур проводять на площі Конституції біля Верховної Ради акцію протесту з вимогою підвищення пенсії, відновлення у повному обсязі пільг.

Правопорядок забезпечують кілька тисяч правоохоронців. Акція на Площі Конституції триватиме до 18.00.

За останніми даними, до протестувальників під парламентом вийшла Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко і запросила ініціативну групу на переговори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-