СБУ затримала членів міжрегіонального наркоугруповання

СБУ затримала членів міжрегіонального наркоугруповання

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України блокували діяльність міжрегіонального організованого угруповання, яке спеціалізувалося на торгівлі наркотичними речовинами, зокрема канабісом.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Правоохоронці встановили, що двоє наркоділків, які входили до складу угруповання, вирощували канабіс на території приватного домоволодіння одного зі зловмисників на Миколаївщині. Готовий «товар» вони переправляли спільникам в Одесу для продажу через розгалужену мережу дилерів. За попередньою інформацією, середньомісячний прибуток від незаконного бізнесу становив близько ста тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали чотирьох зловмисників після збуту чергової партії наркотиків.

Як зазначається, під час санкціонованих обшуків за адресами проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили близько двадцяти кілограмів марихуани. Вилучені наркотичні засоби направлені на експертизу.

Читайте також: СБУ зібрала дані про катування майже 500 українців в ОРДЛО

Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

Операція з викриття зловмисників проводилася спільно з прокуратурою та поліцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-