Гройсман відзначив правоохоронців, які забезпечували безпеку під час фіналу ЛЧ УЄФА

Гройсман відзначив правоохоронців, які забезпечували безпеку під час фіналу ЛЧ УЄФА

Укрінформ
Співробітники органів правопорядку, які зазвичай найперші забезпечують безпеку громадян під час масових заходів, наразі формують нову культуру і практику забезпечення спокою, використовуючи весь наявний досвід. 

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час церемонії нагородження відзнаками КМУ правоохоронців системи МВС, які забезпечували публічну безпеку під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє Урядовий портал

«Для нас важливо, щоб люди відчували себе у безпеці. І це щодня лягає на ваші плечі. В умовах складних викликів, які має наша держава, важливо, аби рівень безпеки був найвищим. І особливо, коли йдеться про проведення масштабних масових заходів», - сказав Прем'єр-міністр, звертаючись до правоохоронців.

Гройсман згадав про високий рівень проведення Євробачення минулого року в Києві, фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та інших великих міжнародних подій. 

Читайте також: НСК «Олімпійський» включили до списку елітних стадіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня відбувся фінал футбольної Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2017/18. Футболісти мадридського "Реала" перемогли англійський "Ліверпуль" з рахунком 3:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-