Голомша через суд хоче відновитися на посаді заступника генпрокурора

Голомша через суд хоче відновитися на посаді заступника генпрокурора

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києва ухвалив рішення про розгляд позову колишнього заступника генпрокурора Миколи Голомші до ГПУ щодо відновлення на посаді у порядку спрощеного провадження.

Про це інформує портал Судова влада.

"В Окружному адмінсуді Києва відбулося судове засідання за позовом екс-заступника генпрокурора Миколи Голомши до ГПУ. Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ генпрокурора щодо його звільнення  з посади першого заступника у зв’язку з ухваленням Закону України "Про очищення влади". Також позивач просить суд поновити його на посаді. Після виходу з нарадчої кімнати суд ухвалив рішення про продовження подальшого розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними доказами, які є у матеріалах справи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Екс-заступник військового прокурора: Росія шиє справу проти Голомші

У жовтні 2014 році тодішній генеральний прокурор Віталій Ярема звільнив Миколу Голомшу з посади першого заступника генпрокурора. Згідно з наказом від 23 жовтня, Голомшу звільнено у зв'язку з припиненням трудового договору відповідно до п. 7-2 ст. 36 Кодексу законів про працю, тобто на підставі, передбаченій законом "Про очищення влади" (про люстрацію).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-