Супрун кличе на роботу в новий МОЗ

Супрун кличе на роботу в новий МОЗ

Укрінформ
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун запрошує активних людей, які прагнуть змінити на краще систему охорони здоров'я, приходити працювати в МОЗ України.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Ми продовжуємо шукати нових людей на десятки нових вакансій. Наступний конкурс вже незабаром, щоб подати документи залишилося менш як тиждень, так що цей допис, як last call!" - повідомляє урядовець.

Супрун назвала 5 причин, чому варто погодитись на державну службу у МОЗ України:

1. Ми працюємо над наймасштабнішими в Україні та Європі змінами.

Впровадження сучасної моделі фінансування медицини, електронної системи охорони здоров’я, міжнародних стандартів лікування, побудова моделі, в центрі якої є пацієнт - все це велика робота і великі виклики. Але ви точно матимете простір та можливості розкрити свій потенціал на повну! Крім того, можливість власноруч зробити кращою, здоровішою і сильнішою країну - безцінна.

2. Сьогодні в МОЗ зібралась одна з найкращих команд.

З нами представники пацієнтських організацій, благодійних фондів, управлінці з величезним позитивним досвідом у сфері охорони здоров’я - це постійна мотивація та драйв працювати разом із ними!

3. Вакансій багато - 29! Всі вони різноманітні, як за напрямком роботи, так і за вимогами. Нам потрібні сильні лідери, досвідчені управлінці та кваліфіковані експерти. Для всіх вакансій досвід державної служби не є обов’язковим. Будемо раді як медикам, так і кандидатам без медичної освіти, адже на частину позицій вона не є обов’язковою.

4. Ми відкрите міністерство, а це також означає, що ми відкриті підтримати обґрунтовані ідеї та нові рішення. Ми не кличемо вас на державну службу, щоб ви потонули в купах паперу та бюрократії. Ми запрошуємо побудувати державну службу нового зразка - прогресивну та спроможну відповідати сучасним викликам.

5. Гідна заробітна платня.

Державний експерт зароблятиме від 36 200 грн на місяць, керівник експертної групи - від 42 400 грн, генеральний директор - від 50 070 грн.

Читайте також: Супрун наполягає, що лікування онкохворих за кордоном ефективне

"Документи на усі вакансії можна подавати до 18:00 11 червня, а уже 19 червня розпочнеться перше тестування", - повідомила Супрун.

Більше про вакансії на сайті МОЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-