Супрун назвала міжнародні організації, які дають гранти українським медикам

Супрун назвала міжнародні організації, які дають гранти українським медикам

Укрінформ
Багато міжнародних організацій пропонують гранти й стажування для медичних працівників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Зараз багато міжнародних організацій пропонують гранти й стажування для медичних працівників. Медики платформи INgenius зробили цікаву добірку для колег, подивіться, можливо вам припаде до душі одна з них", - зазначила вона, перераховуючи гранти.

1. Дослідницький грант від Асоціації Альцгеймера. Головна мета програми - вивчення хвороби Альцгеймера і пов'язаних з нею деменцій. Кандидат братиме участь у дослідницьких проектах, призначених для розробки методів лікування і поліпшення діагностики неврологічних захворюваннях. Дедлайн 10 серпня 2018 року.

2. Грант від Азійсько-Тихоокеанської спілки хірургії колінного суглоба, артроскопії та спортивної медицини (APKASS). Це міжнародна програма обміну для ортопедів. Програма має на меті зібрати кращих молодих ортопедів з різних куточків світу, встановити контакти між учасниками. Обрані учасники разом з викладачем будуть подорожувати Азією протягом 3-х тижнів. Вони відвідуватимуть наукові симпозіуми, ознайомлюватимуться з науково-дослідними установами та хірургічними процедурами, відвідуватимуть національну нараду зі спортивної медицини. Дедлайни різні. 

3. Грантова програма від Американської асоціації хірургії кисті. Можна отримати фінансування для інноваційних проектів, пов'язаних з хірургією кисті. Резиденти хірургії кисті мають право подавати заявки. Проте фінансування обмежене (лише один кандидат з установи) – переможець одержить $ 5,000. Дедлайн: 27 серпня 2018 року.

4. Грант на публікацію дослідження в журналах від Асоціації досліджень зору та офтальмології (ARVO). Для тих, хто пише наукові статті щодо актуальних проблем офтальмології. Грант покриває витрати, пов’язані з публікацією, в одному з трьох журналів: IOVS, JOV та TVST. Заявки на отримання гранту розглядають лише щодо публікації оригінальних наукових статей. ARVO розглядає всі заявки на гранти публікацій, незалежно від країни учасника проживання. Немає ніяких географічних обмежень або пріоритетів. Дедлайну немає. Очікувати на відповідь 4-6 тижнів.

Читайте також: На стажування у владу: у Кабміні назвали умови для студентів та магістрів

5. Щорічний навчальний грант від Європейської спілки ендодонтології (ESE). Програма для підтримки розвитку спеціалістів на ранній стадії їхньої кар'єри. Можна отримати фінансування наукових досліджень або інноваційних проектів у профільній галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-