Стали відомі відповіді на ЗНО з української і дата результатів

Стали відомі відповіді на ЗНО з української і дата результатів

Укрінформ
Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні відповіді на тест з української мови та літератури.

Про це повідомляється на сайті Центру.

«Предметні фахові комісії Українського центру оцінювання якості освіти встановили правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури. Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «Предмети ЗНО/Українська мова і література/Правильні відповіді», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що визначення порога «склав/не склав» з української мови і літератури відбудеться до 14 червня. Результати тестування з цього предмету буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 15 червня.

Учасники можуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з української мови і літератури за допомогою схем нарахування балів за виконання завдань, а також критеріями оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення).

Читайте також: ЗНО з української склали майже 323,5 тисячі осіб

Схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови буде оприлюднено в розділі «Предмети ЗНО/Українська мова і література/Правильні відповіді» 29 травня 2018 р.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 24 травня, відбулося ЗНО з української мови та літератури. Всього у тестуванні з цього предмету взяли участь 323 407 осіб. 167 осіб не змогли взяти участь у тестуванні.

Наступне тестування - з іспанської, німецької та французької мов - відбудеться 29 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-