На кордоні з Молдовою відкриють ще два КПП

На кордоні з Молдовою відкриють ще два КПП

Укрінформ
Спільний митно-пограничний контроль на центральній(придністровській) ділянці молдавсько-українського кордону буде введений ще на двох контрольно-пропускних пунктах - «Нові Гояни-Платонове» і «Новосавіцька-Кучургани». 

Про це поінформували в прес-службі уряду Молдови, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ. 

«Митно-пограничний контроль  на КПП  «Нові Гояни-Платонове» і «Новосавіцька-Кучургани» здійснюватиметься на території України за принципом «одна зупинка - одно віконце». Таким чином, буде спрощена процедура перетину молдавсько-українського кордону», - говориться в повідомленні. 

Окрім цього, в уряді Молдови виразили надію, що спільний контроль на кордоні дозволить ефективніше боротися з трансграничною злочинністю і контрабандою.  

Як повідомлялося, Угода про введення спільного контролю на центральній (придністровській) ділянці молдавсько-українського кордону була підписана в жовтні 2017 року. 

Читайте також: До 2020 року всі облцентри України хочуть з’єднати якісними дорогами

Нині на кордоні між Молдовою і Україною працюють 6 спільних КПП: «Первомайськ-Кучургани», «Паланка-Маяки-Удобне», «Бричани-Росошани», «Крива-Мамалига», «Ларга-Кельменці» і «Джурджулешти-Рені». Всього на кордоні між двома країнами працюють 67 КПП, 25 з яких розташовані на придністровській ділянці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-