#ЩастиНаЗНО: Гриневич закликає приєднатися до флешмобу

#ЩастиНаЗНО: Гриневич закликає приєднатися до флешмобу

Укрінформ
Міністр освіти і науки Лілія Гриневич закликала приєднатися до флешмобу "Щасти на ЗНО" та підтримати випускників, які будуть складати ЗНО.

Про це йдеться на її сторінці у Facebook.

"Традиційно хочу підтримати наших випускників, які завтра складатимуть перше ЗНО з математики, а також усіх, хто здаватиме його цього року. Життя переповнене своєрідними іспитами, це завжди стрес та випробування, але, пройшовши їх гідно, ти розвиваєшся та береш нову для себе висоту", - написала Гриневич.

Вона додала, що для успіху завжди потрібна підтримка.

Читайте також: МОН очікує майже 80 тисяч вступників до магістратури за технологією ЗНО

"Завтра за вас вболіватиме уся Україна, і хай це додасть вам віри у власні сили та вгамує хвилювання. Отже, #ЩастиНаЗНО! І заохочую всіх українців також приєднатися до цього флешмобу та підтримати наших дітей - вони мають відчути, що ми вболіваємо за їхній успіх", - зазначила міністр освіти і науки.

Як повідомлялося, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 22 травня до 13 червня.

Тестування з математики відбудеться 22 травня, української мови і літератури - 24 травня, іспанської, німецької, французької мов - 29 травня, англійської мови - 1 червня, біології - 4 червня, історії України - 6 червня, географії - 8 червня, фізики - 11 червня, хімії - 13 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-