Консультативна місія ЄС в Україні відкрила двері для відвідувачів

Консультативна місія ЄС в Україні відкрила двері для відвідувачів

Укрінформ
Консультативна місія Європейського Союзу в Україні 19 травня з нагоди Дня Європи уперше відкрила свої двері для відвідувачів.

Участь у заході беруть керівництво Нацполіцї та КМЄС, а також дипломати європейських країн і Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже радий, що вперше Консультативна місія в Україні робить день відкритих дверей, і цей захід ми присвятили Дню Європи. Мета цього заходу - показати, чим займається Консультативна місія Європейського Союзу. Сама назва означає, що ми консультуємо, даємо експертизу, допомагаємо напрацьовувати документи та створювати концепції. На жаль, це помацати і побачити дуже важко, тож мета цього заходу - допомогти всім охочим це побачити», - сказав голова місії Кястутіс Ланчінскас.

Читайте також: Україна ніколи не буде сама на європейському шляху - Мінгареллі

Він зазначив, що у місії працює близько 300 осіб, які представляють 28 країн Євросоюзу. Крім того, спільно з КМЄС працюють спеціалісти з Канади, Норвегії та України.

Програма заходу Дня відкритих дверей Консультативної місії Європейського Союзу передбачає презентацію криміналістичних комплектів поліції, роботи кінологічного підрозділу Державної прикордонної служби, роботи безпілотника та лекції з безпеки дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-