Рудницька: Ukraine NOW - це про Україну з традиціями та звичаями

Рудницька: Ukraine NOW - це про Україну з традиціями та звичаями

Укрінформ
Єдиний бренд Ukraine NOW затверджений з метою популяризації України у світі, включаючи культурний компонент.

Про це зазначив Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко під час відзначення Всесвітнього дня вишиванки в рамках урядової стратегії #єдинийголос, повідомляє Урядовий протал.

За словами Державного секретаря Кабінету Міністрів, зараз політика Уряду спрямована на популяризацію України у світі. "Зокрема, з цією метою ми затвердили єдиний бренд України у світі Ukraine NOW. Це парасольковий бренд, який дозволить розповісти про всі аспекти нашої держави: включаючи культурний компонент", - підкреслив Бондаренко.

Читайте також: День вишиванки відзначили у Будинку Уряду в рамках стратегії #єдинийголос

"Важливо, що Ukraine NOW – це не просто про Україну зараз, а й про Україну з її корінням, традиціями та звичаями. Це про нашу багатовікову історію”, - заявила заслужена артистка України, радник Міністра культури України та спеціальний гість зустрічі #єдинийголос Анжеліка Рудницька.

Наразі Анжеліка багато часу приділяє волонтерській діяльності, зокрема на сході України. "Тому я чудово розумію важливість комунікації для населення даних регіонів та нашої держави в цілому. Від того, яке насіння ми посадимо у їхніх серцях сьогодні залежить те, яку Україну ми матимемо завтра", - резюмувала Рудницька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-