МЗС радить українцям не їздити до районів, що межують із Сектором Гази

МЗС радить українцям не їздити до районів, що межують із Сектором Гази

Укрінформ
Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від відвідання без нагальної потреби районів, прилеглих до адміністративного кордону з Сектором Гази, у зв'язку із загостренням безпекової ситуації.

Про це повідомляє Консульська служба МЗС.

"У зв’язку із запланованими палестинськими радикальними угрупованнями масовими демонстраціями існує загроза різкого загострення безпекової ситуації в районах, прилеглих до адміністративного кордону із Сектором Гази, місць компактного проживання арабського населення на півночі Ізраїлю (Іудея і Самарія), а також Східного Єрусалиму. У цьому зв’язку Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від відвідання без нагальної потреби зазначених районів", - йдеться у повідомленні.

У Консульській службі порадили у разі різкого загострення безпекової ситуації у цих районах країни уникати місць проведення демонстрацій, а також неухильно виконувати законні вказівки співробітників правоохоронних органів Ізраїлю та посадових осіб, відповідальних за безпеку у місці перебування.

Читайте також: США в ООН: Відповідальність за кровопролиття в Газі лежить на русі Хамас

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, виникнення загрози життю та здоров’ю під час перебування на території Держави Ізраїль громадянам України рекомендують  невідкладно звертатися до посольства України в Державі Ізраїль за номером телефону: +972 3 627 33 03, за телефоном «гарячої лінії»:  + 972 54 667 67 82, e-mail: gc_il@mfa.gov.ua або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 16 57, електронна пошта: cons_or@mfa.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-