Відзнаки імені Героя Небесної сотні Дмитра Максимова вручатимуть 19 травня

Відзнаки імені Героя Небесної сотні Дмитра Максимова вручатимуть 19 травня

Укрінформ
Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Дмитра Максимова будуть вручені на День Європи в Україні.

Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов у Facebook.

«Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Дмитра Максимова будуть вручені 19 травня, у День Європи в Україні», - написав Жданов.

Він закликав усіх охочих активно долучатися до участі у конкурсі. «Заявки на участь в конкурсі приймаються до 15 травня включно. Номінуйте тренерів, організаторів змагань, осередки спортивної реабілітації, благодійників, всіх кого вважаєте гідним цієї відзнаки», - підкреслив Жданов.

Міністр нагадав, що вперше конкурс відбувся минулого року. «Для мене особисто, як майданівця, важливо щоб пам'ять про подвиг Дмитра Максимова, відомого спортсмена-дефлімпійця, призера міжнародних змагань з дзюдо та активіста Майдану - жила далі», - додав він.

Читайте також: До 80-річчя В'ячеслава Чорновола презентували книгу

Як повідомляв Укрінформ, офіційно стартував конкурс на здобуття відзнаки імені Героя Небесної сотні Дмитра Максимова у березні.

Талановитого спортсмена-паралімпійця, майстра спорту України, призера з дзюдо Дефлімпійських ігор-2013 та чемпіонату світу-2012 Максимова називали надією національної збірної. Дев'ятнадцятирічний Герой віддав своє життя за Батьківщину під час Революції гідності.

Міністерство молоді та спорту разом з ГО «Родина Героїв Небесної сотні», за підтримки громадської кампанії «Спільна перемога», минулого року заснували цей конкурс та відповідну відзнаку для підтримки активістів та центрів реабілітації, осередків занять спортом для дітей, молоді і дорослих з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-