Сину депутата Попова суд дав

Сину депутата Попова суд дав "умовне" за розбій

Укрінформ
Оболонський райсуд Києва визнав винними сина народного депутата  Ігоря Попова Богдана та його спільника Владислава Чобана в розбійному нападі на магазин і засудив їх до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.

Відповідне рішення було ухвалене 10 травня, повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар Оболонського райсуду  столиці Інна Свинаренко.

"Вчора було оголошено вирок щодо обвинувачення Чобана і Попова. Суд засудив до позбавлення волі терміном на 5 років з іспитовим терміном два роки. Така міра покарання була обрана для обох обвинувачених", - зазначила вона.

За словами прес-секретаря, під час розгляду справи суд дослідив усі наявні докази. Було заслухано свідків і потерпілих - продавця та власника магазину, який пограбували обоє обвинувачених. У суді Чобан і  Попов визнали свою провину у вчиненні цього злочину і розкаялися. 

Якщо протягом наступних двох років засуджені не вчинять злочинів, то судимість буде погашена.

Читайте також: Сина Попова відправили під домашній арешт

 Як повідомлялося, 26 листопада правоохоронці затримали двох хлопців, які вчинили розбійний напад на магазин "Святковий" і заволоділи сумою у розмірі 2500 гривень.

 Неповнолітніх затримали на гарячому. У них вилучили предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та рукавички чорного кольору.

Одним із затриманих виявився  14-річний Богдан Попов - син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова. 

29 листопада 2017 року Оболонський районний суд Києва обрав обом затриманим запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Сам Попов тоді заявив, що його син "потрапив у погану компанію".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-