Ще є маніяки, готові поставити світ на межу третьої світової - Порошенко

Ще є маніяки, готові поставити світ на межу третьої світової - Порошенко

Укрінформ
Пам'ять про події Другої світової війни застерігає людство від повторення подібної трагедії, але ще є маніяки, готові поставити світ на межу нової війни.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко, виступаючи під час складання військової присяги молодим поповненням 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Людська пам’ять про колосальні людські жертви Другої світової війни, про тисячі дощенту зруйнованих міст і спалених сіл вкотре застерігає світ від небезпеки повторення подібної катастрофи. На жаль, не перевелися ще маніяки, готові поставити світ на межу вже третьої світової війни", - наголосив Президент.

Читайте також: Українська армія озброєна ще не ідеально, але найкраще за всю історію - Порошенко

Глава держави зазначив, що так само, як у 30-40-і роки минулого століття наші предки боронили країну від нацистського нашестя, нинішнє покоління захищає "нашу славну Україну від московської орди".

"Переконаний, що спільними зусиллями ми й тепер переможемо, здолаємо агресора та забезпечимо мир на нашій землі", - підкреслив Порошенко.

Він запевнив, що Україна ніколи б не дозволила собі визволяти Донецьк так, як росіяни звільняли Грозний, тобто, за його словами, просто стерти місто з лиця землі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-