Українська армія озброєна ще не ідеально, але найкраще за всю історію - Порошенко

Українська армія озброєна ще не ідеально, але найкраще за всю історію - Порошенко

Укрінформ
Українська армія наразі навчена, одягнена й нагодована, а також озброєна хоч і не ідеально, але найкраще за всю історію.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи під час складання військової присяги молодим поповненням 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Армія сьогодні одягнена, армія нагодована, армія навчена і вмотивована. Армія озброєна, хоча ще і не ідеально, але найкраще, ніж будь-коли в нашій історії. Це не означає, дорогі новобранці, що на вас чекає легке життя, але вас ніколи більше не відправлять будувати дачі генералам", - сказав він.

Порошенко нагадав, що, за оцінками авторитетного міжнародного аналітичного центру, ЗСУ входять до десятка найсильніших європейських армій, восьмі - у відповідному рейтингу на континенті та 29-ті у світі.

Читайте також: У столиці пройшла акція "Перша хвилина миру". Виступ Президента

"Та зростати і міцніти є куди, тим більше, що нам протистоїть і загрожує військо країни-агресора, більшою і сильнішою за яке є лише армія нашого партнера і союзника - Сполучених Штатів", - підкреслив Президент.

Порошенко також наголосив, що наразі армія України користується найвищою серед усіх державних інститутів довірою.

Він також додав, що одним із принципових моментів у реформуванні армії стало те, що тепер бойові частини та підрозділи, які несуть службу на Донбасі, формуються винятково на контрактній основі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-