У ВРП відкрили «гарячу лінію» для громадян

У ВРП відкрили «гарячу лінію» для громадян

Укрінформ
У Вищій раді правосуддя відкрили телефонну «гарячу лінію» для громадян.

Про це інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

Як зазначається, рішення про відкриття «гарячої лінії» прийнято з метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, оперативного реагування на звернення громадян з питань діяльності ВРП, надання необхідної інформації.

«З 2 травня 2018 року телефонна «гаряча лінія» працює щоденно (за винятком святкових і вихідних днів) із понеділка по четвер - з 09:00 до 18:00, у п'ятницю - з 09:00 до 16:45, обідня перерва - з 13:00 до 13:45. Приймання дзвінків здійснюється за номером телефону: (044) 481-06-26», - йдеться в повідомленні. 

Звернення громадян, у яких порушуються питання довідкового чи консультативного характеру, та такі, що не потребують додаткового вивчення, розглядаються безпосередньо після запису до електронного журналу під час телефонної розмови, інформують у ВРП

Читайте також: ВРП відсторонила ще одного суддю-хабарника

Звернення громадян, у яких порушуються питання, що потребують детального вивчення та опрацювання, фіксуються посадовою особою за відповідною формою та передаються до управління документального забезпечення для реєстрації. Подальший розгляд цих звернень здійснюється у порядку, що передбачений для розгляду письмових звернень, відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Також у ВРП наголошують, що дисциплінарні скарги щодо дисциплінарного проступку судді (суддів) на телефонну «гарячу лінію» не прийматимуться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-