Служба зайнятості провела в Артеці

Служба зайнятості провела в Артеці "ярмарок професій"

Фото
Укрінформ
Київський міський центр зайнятості вже три роки поспіль допомагає школярам в Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці обирати майбутню професію. 

У п'ятницю, 27 квітня, пройшов профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для школярів, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Як зазначив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич, одним із завдань, які ставить перед собою служба зайнятості, є профорієнтаційна робота зі школярами, яка включає в себе цілу низку заходів, спрямованих на розширення уявлень учнів про світ професій. 

«Державна служба зайнятості України, Київський міський центр зайнятості має у своїй роботі таку складову, як профорієнтація школярів, починаючи з 8 класу навчання. Майже всі школи Києва задіяні у цій роботі. Ми хочемо допомогти дітям зорієнтуватися у виборі професії та зробити правильний вибір у житті», - сказав Білич.

Служба зайнятості допомагає школярам у таборі «Артек» обирати майбутню професію. Фото КМЦЗ

Він зазначив, що служба зайнятості на території Міжнародного дитячого центру «Артек» організувала мобільний центр, де провела профдіагностичне тестування для школярів. 

«Старшокласники міста Києва мають можливість на таких профорієнтаційних заходах «приміряти» на себе різні професії. Це можливо завдяки співпраці служби зайнятості з навчальними закладами, які презентують напрямки різних професій, за якими проводять навчання», - підкреслив Білич. 

Читайте також: Торік київський центр зайнятості відправив на навчання понад дві тисячі безробітних

Як зазначив заступник генерального директора з виховної роботи "Артек" Сергій Коник, у ярмарку професій взяло участь понад 500 дітей з усієї України. 

«Ярмарок професій» - це ключовий захід, який приймає близько 500 дітей, і на кожній локації діти будуть знайомитися з професіями. «Артек» здійснює національно-патріотичне виховання і у нас, окрім освіти, мистецтва, приділяється увага профорієнтаційній підготовці, тому що діти до нас приїжджають від 8 до 17 років», - розповів Коник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-