Хабар для СБУшника: НАБУ оприлюднило оперативну зйомку

Хабар для СБУшника: НАБУ оприлюднило оперативну зйомку

Відео
Укрінформ
НАБУ оприлюднило оперативне відео у справі затриманого на хабарі у $47,5 тис. посадовця Головного управління СБУ у Києві та області.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

"З огляду на суспільний резонанс Національне бюро оприлюднює фрагменти розсекречених відеозаписів, зроблених у ході проведення негласних слідчих дій у рамках розслідування фактів корупції у сфері міграційної політики", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що за результатами цих дій 24 квітня детективи НАБУ викрили посадовця одного з міжрайвідділів Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області на отриманні неправомірної вигоди в розмірі $47,5 тис.

Читайте також: Затримання на хабарі співробітника СБУ є продовженням справи Пімахової - Ситник

Ці кошти посадовець СБУ одержав від посередників за непритягнення до відповідальності осіб, які могли отримати посвідки на постійне або тимчасове проживання на території України в незаконний спосіб.

Слідство вважає, що посадовець СБУ володів інформацією, яка свідчила про отримання низкою іноземців посвідок на проживання в Україні через укладання фіктивних шлюбів із громадянками України. Доступ до таких даних відкривав можливості для шантажу та вимагання неправомірної вигоди, чим і скористався працівник СБУ.

Фото: 5 канал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-