Нацрада додала до списку адаптованих чеський телеканал

Нацрада додала до списку адаптованих чеський телеканал

Укрінформ
Нацрада з питань ТБ і радіомовлення внесла зміни до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.

До числа адаптованих включено чеський розважальний телеканал SPIKE. Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 26 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Цілодобовий телеканал SPIKE спеціалізується на розважальних передачах і показі фільмів переважно американського виробництва. Мовлення телеканалу спрямовано на Україну та Казахстан.

Член Нацради Сергій Костинський зауважив, що телеканал SPIKE є одним із небагатьох, який "звертаючись за адаптацією, уже має українську звукову доріжку". Водночас він висловив сподівання, що це стане гарним прикладом для інших іноземних мовників. 

Читайте також: Нацрада виставила на конкурс FM-частоти в 11 регіонах

Як повідомляв Укрінформ, на сьогодні в Україні налічується 174 іноземних канали, внесені до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-