НАЗК запрошує

НАЗК запрошує "на килим" омбудсмена Денісову

Укрінформ
НАЗК запросило уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, колишнього народного депутата Людмилу Денісову подати пояснення і зауваження до змісту протоколів щодо адміністративного правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК

"Для забезпечення реалізації прав особи, яка притягається до адміністративної відповідальності і яка має право подати пояснення і зауваження до змісту протоколів, до Національного агентства з питань запобігання корупції запрошено Людмилу Денісову, уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", - йдеться у повідомленні.

Так, Нацагентство встановило, що Денісова, будучи народним депутатом України VIII скликання, 15 березня 2018 року, вчинивши дії в умовах реального конфлікту інтересів, які полягали в безпосередній участі в обговоренні та в голосуванні на пленарному засіданні 8 сесії VIII скликання Верховної Ради України щодо питання порядку денного про призначення вказаної особи на посаду уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, порушила вимоги щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, встановлені статтею 28 закону "Про запобігання корупції".

Читайте також: Генпрокуратура закрила справу щодо екс-заступника глави НАЗК Радецького

"Своїми діями Людмила Денісова вчинила правопорушення, пов’язані із корупцією, відповідальність за які передбачено частинами першою та другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - зазначили у НАЗК.

У зв’язку з цим Денісову запрошено прибути до Національного агентства 25 квітня 2018 року протягом дня з 09:00 до 17:00.

У Національному агентстві також нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-