У Мін'юсті назвали топ-3 підприємств, де стягнули найбільше зарплатних боргів

У Мін'юсті назвали топ-3 підприємств, де стягнули найбільше зарплатних боргів

Інфографіка
Укрінформ
Із почату роботи мобільних груп Міністерства юстиції з ліквідації заборгованостей щодо виплати зарплати із підприємств-боржників стягнуто 38,7 мільйонів гривень.

Про це повідомив міністр юстиції України Павло Петренко на сторінці у Facebook. 

«Міністерство юстиції усіма можливими законними способами здійснює тиск на недобросовісних роботодавців. У квітні в найбільш проблемних регіонах України розпочали свою роботу мобільні групи Мін'юсту з ліквідації заборгованостей з виплати зарплати. Уже є перші результати їх роботи: стягнено 38,7 млн грн на користь 2 638 працівників», - написав Петренко.

Міністр також опублікував ТОП-3 підприємства, де ліквідовані найбільші борги з виплати зарплат. Серед них ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот», з якого стягнуто 12,6 млн грн на користь 501 працівника, ПАТ «Рівнеазот» - стягнуто 3,7 млн грн на користь 117 працівників та ПАТ «Лисичанськвугілля» - стягнуто 2,5 млн грн на користь 118 працівників.

Читайте також: Мін'юст пропонує не пускати на вибори злісних аліментників

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня Міністерство юстиції розпочало кампанію з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

В усіх регіонах України створено штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами Державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов'язаних із трудовими правовідносинами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-