Команда з Волині виграла Всеукраїнський турнір юних журналістів у Сумах

Команда з Волині виграла Всеукраїнський турнір юних журналістів у Сумах

Укрінформ
У Сумах 22 квітня визначилися переможці чергового, 14 за ліком, Всеукраїнського конкурсу юних журналістів, у якому взяла участь рекордна  кількість команд - 25. За підсумками триденних змагань його переможцем, вже вдруге поспіль, стала команда „Четверта влада” з Луцька.

 Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

 "Фінальні бої, які велися між командами "Еспада” (Суми), "Четверта влада” (Волинська область), і двома харківськими – "Лідер” і "Меркурій", видалися запеклими. Переможця, яким стала команда "Четверта влада”, і четверту команду розділили всього лише 13 балів. Всі учасники показали достатньо грунтовні знання предмету, отож медійна сфера України невдовзі може очікувати на серйозне професійне кадрове поповнення”, - прокоментувала результати турніру один з його організаторів Алла Федорина.

Читайте також: У Берліні збирають гроші на літній табір для дітей Донбасу

 Цьогорічний турнір став рекордним за кількістю учасників. До складу журі було залучено провідних журналістів, викладачів кафедр журналістики та філології найкращих університетів України, студентів престижних вишів, редакторів, кореспондентів авторитетних видань.

 Юні журналісти не тільки змагалися між собою, але й мали змогу відвідати з екскурсіями історичні вулички і об’єкти міста Суми, переглянути вистави в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва і виставку друкованих матеріалів, ознайомитися з роботою прес-центру Сумського держуніверситету, відвідати майстер-класи викладачів факультету журналістики Київського національного університету культури і мистецтва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-