Хабар для Холодницького: суд призначив дату засідання

Хабар для Холодницького: суд призначив дату засідання

Укрінформ
Підготовче судове засідання у справі надання хабара керівнику САП Назару Холодницькому відбудеться 23 квітня.

Про це інформує прес-служба суду.

"Підготовче судове засідання у вказаному кримінальному провадженні призначено на 23.04.2018 о 15 год. 00 хв. Інформацію щодо номеру залу, у якому відбуватиметься судове засідання,  буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшов обвинувальний акт відносно Наталії Овчаренко та Геннадія Підберезного,  обвинувачених за ч.4 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Зазначені громадяни обвинувачуються у наданні неправомірної вигоди керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

Читайте також: У ГПУ пояснили, як підозрюваний у хабарі суддя повернувся на роботу

Як повідомлялося, 21 вересня минулого року працівники Служби безпеки затримали голову Кіровського районного суду міста Дніпра Геннадія Підберезного та суддю цього суду Наталію Овчаренко в кабінеті керівника САП Холодницького після намагання вручити йому частину неправомірної вигоди в сумі 50 тис. доларів за вирішення ним питання про закриття відносно Овчаренко кримінальної справи.

Загалом судді пропонували очільнику САП 300 тис. доларів хабара, про що він заздалегідь поінформував правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-