Кабмін забезпечив участь збірної України в Іграх Нескорених-2018

Кабмін забезпечив участь збірної України в Іграх Нескорених-2018

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні 11 квітня ухвалив розпорядження, яким остаточно організаційно і фінансово забезпечив  участь нашої національної збірної в Іграх Нескорених-2018 у Сіднеї.

Про це повідомила у Facebook віце-прем'єр-міністр  з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Участь нашої національної збірної в Іграх Нескорених-2018 тепер остаточно забезпечена організаційно і фінансово. Пам’ятаю, з якими складнощами минулого року ми шукали гроші та формулу залучення представників різних відомств для того, щоб наша команда вперше взяла участь в Invictus games. Цього року все значно простіше, оскільки кошти передбачені в державному бюджеті окремим рядком, а сьогоднішнім розпорядженням Кабмін врегулював усю процедуру фінансування підготовки збірної представників різних силових відомств та ветеранів", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Вона поінформувала, що вже проведена масштабна робота, триває відбір та тестування учасників збірної, а окрім державних коштів, додатково також будуть залучені кошти партнерів та допомога волонтерів. 

"Але сьогодні зроблено важливий крок для того, щоб наші військовослужбовці, правоохоронці та ветерани, які зазнали поранень під час бойових дій, виступили у жовтні в Австралії не менш успішно, ніж минулої осені в Торонто", - зазначила віце-прем'єр. 

Читайте також: У Києві відбувся фінальний етап відбору на участь в "Іграх Нескорених"

Ігри Нескорених-2018  будуть проведені 20-27 жовтня у Сіднеї, Австралія. Цього року в них візьме участь 18 країн - до минулорічних  учасниць Ігор Нескорених доєдналась Польща. Таким чином, у Іграх беруть участь Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-