У Києві відбувся фінальний етап відбору на участь в

У Києві відбувся фінальний етап відбору на участь в "Іграх Нескорених"

Фото
Укрінформ
У суботу, 24 березня, у спорткомплексі Центрального спортивного клубу ЗС України відбувся фінальний етап спортивних тестувань кандидатів до Національної збірної України «Ігор Нескорених».

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За словами начальника Управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони України полковника Юрія Фіногенова, на заключний етап спортивних тестувань у Києві зареєструвалося понад 130 осіб, з яких 19 є представниками Збройних Сил України.

У Києві відбувся фінальний етап відбору на участь в "Іграх Нескорених"

«Ігри Нескорених» — невід’ємний елемент соціальної, психологічної і фізкультурно-спортивної реабілітації. В закладах фізичної культури і спорту Міністерства оборони України кілька вихідних поспіль проходили етапи тестувань військовослужбовців та ветеранів військової служби щодо участі їх у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених-2018», які відбудуться в листопаді в Австралії» , — сказав Фіногенов.

Як зазначає прес-служба, випробування в Києві завершує стадію всеукраїнських спортивних тестувань у рамках відбору до національної збірної, що вже відбулися  у Львові та Одесі.

Протягом дня учасники тестувань випробовували свої сили у 8 адаптивних дисциплінах: біг, велоспорт на шосе, веслування на тренажері, пауерліфтинг, плавання, стрибки в довжину, стрільба з лука та штовхання ядра.

Окрім чоловіків, участь у відборі брали й жінки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-