Батько Павла Гриба очолив відділ з питань полонених при МінТОТ

Батько Павла Гриба очолив відділ з питань полонених при МінТОТ

Укрінформ
Конкурс на посаду начальника відділу з питань осіб, позбавлених особистої свободи, у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб виграв батько незаконно утримуваного в Росії Павла Гриба - Ігор Гриб.

Про це йдеться у повідомленні про результати конкурсу на сайті міністерства.

Як повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, Ігор Гриб "щиро опікується питаннями допомоги родинам заручників і політв'язнів".

"Дуже втішена, що конкурс на посаду керівника відділу допомоги особам, позбавленим волі, в МінТОТ виграв Ігор Гриб. Він щиро опікується питаннями допомоги родинам заручників і політв'язнів", - зазначила вона. 

Як повідомляв Укрінформ, Павло Гриб зник 24 серпня 2017 року в Білорусі під час подорожі до міста Гомель, де мав зустрітись з дівчиною, з якою познайомився в соціальних мережах.

Читайте також: МЗС Білорусі досі не надав повної відповіді Україні про затримання Павла Гриба

У вересні російська влада повідомила, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодар (РФ). Стало відомо, що Павла звинувачують у тероризмі. Генеральна прокуратура України відкрила провадження через зникнення українця.

Адвокат Гриба повідомила, що Європейський суд з прав людини вимагає від Росії доступу українських лікарів до хлопця, щоб оцінити стан його здоров’я. За повідомленням батьків, 19-річний Павло Гриб через інвалідність має постійно вживати підтримуючі препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-