Справа Бубенчика: біля суду почубились праворадикали

Справа Бубенчика: біля суду почубились праворадикали

Укрінформ
Біля Печерського суду Києва, де розглядали запобіжний захід активісту Майдану Івану Бубенчику, праворадикали побили представника «Революційних правих сил» Юрія Заболотного на прізвисько «Кий».

Про це повідомляє Громадське.

Заболотний посперечався із представниками Нацкорпусу в залі суду і почав від них тікати. Його наздогнали, між чоловіками сталась сутичка. 

Представник «Революційних правих сил» після бійки у супроводі своїх прихильників і поліцейських дійшов до станції метро Льва Толстого, де його посадовили у поліцейський автомобіль і відвезли.

Читайте також: Обрання запобіжного заходу для майданівця Бубенчика відклали на невизначений термін

За інформацією журналістів, які перебували на судовому засіданні, «Кий» почав звинувачувати лідера Нацкорпусу Андрія Білецького у тому, що той представляє інтереси глави МВС Авакова.

Нагадаємо: у вівторок 3 квітня правоохоронці затримали активіста Майдану Івана Бубенчика і привезли його до Києва. Прокуратура вручила Бубенчику підозру у вбивстві правоохоронців на Майдані.

Читайте також: Євромайданівця затримали за підозрою у вбивстві двох працівників МВС у 2014 році

Печерський суд Києва намагався обрати запобіжний захід Бубенчику, прокурори клопотали у якості запобіжного заходу для нього — цілодобове тримання під вартою. Однак захист  Бубенчика заявив відвід головуючому судді, він переніс засідання.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-