Холодницький заявив, що САП не розвалиться, якщо він піде

Холодницький заявив, що САП не розвалиться, якщо він піде

Укрінформ
Усередині колективу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури немає жодних протистоянь.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький у розмові з журналістами перед допитом у Генпрокуратурі у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У колективі САП немає протистоянь. Колектив трохи стурбований тим, що відбувається, звичайно, це впливає на робочі відносини, але я бачу цілісність колективу, і, зрештою, буде можливість поспілкуватися з кожним із них. Вони ходять по судах, продовжують робити свою роботу. Ще раз наголошую, Холодницький - це не вся САП, і САП не розвалиться, навіть якщо Холодницький піде. Але я не можу бути керівником прокуратури і просто сидіти і дивитися, як слідство йде не в тому напрямку", - наголосив він.

Холодницький підкреслив, що за посаду не тримається.

"Заява (на звільнення - ред.) в мене підписана з 2 грудня 2015 року. Я за посаду не тримаюся, я не приходив сюди для того, щоб сидіти на посаді. Я розумію, що зараз всі будуть радіти, коли піде керівник САП і почнеться гарна війна, напевно, за цю посаду", - сказав керівник відомства.

Читайте також: Холодницький каже, що в генпрокурори не хоче: Не в цьому житті

Як повідомлялося, 30 березня глави ГПУ і НАБУ направили до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) дисциплінарні скарги про вчинення керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким дисциплінарних проступків.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у скарзі просить звільнити Холодницького.

Керівник Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк повідомив Укрінформу, що його підрозділ уже півроку розслідує кримінальну справу, у якій фігурує керівник САП.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-