Діти з Академії лідерства подарували Порошенку “чарівну” паличку

Діти з Академії лідерства подарували Порошенку “чарівну” паличку

Фото
Укрінформ
Студенти Української академії лідерства подарували Президентові Петру Порошенку символічну чарівну паличку “Для захисту країни”, а діти з Авдіївки і Білої Церкви — національний прапор із різнокольоровими відбитками своїх долонь.

Про це Глава держави розповів на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні отримав від студентів Української академії лідерства незвичайний подарунок. Вони на один день відкрили у Києві «Майстерню чарівних паличок», щоб показати: навіть найчарівніші палички не варті нічого без активних громадян, які готові діяти”, - зазначив Порошенко і виклав фото презентованої йому “чарівної палички” з написом: “Для захисту країни”.

Водночас Президент наголосив, що важливі зміни тут і зараз може впроваджувати кожен з нас, а майбутнє України в руках саме тих, хто готовий брати на себе відповідальність, додавши, що “країну змінять не чарівні палички, а талановиті українці”.

Крім того, на зустрічі з учасниками Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну», які прийшли на екскурсію в Будинок з химерами, Глава держави отримав ще один подарунок. Порошенко повідомив, що діти з Авдіївки та Білої Церкви подарували йому національний прапор з написом “Діти єднають Україну” та із зображенням відбитків дитячих долонь.

Читайте також: США охопили масові протести дітей: школярі прийшли під Білий Дім

“Наша фантастична молодь з Авдіївки та Білої Церкви зробила для мене такий чудовий подарунок. І я з радістю повішу цей прапор у президентському кабінеті”, - написав Президент.

Як повідомлялося раніше, Президент Петро Порошенко поінформував, що з 2014 року внаслідок російської агресії на сході України загинуло 242 дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-