Турчинов привітав нацгвардійців з професійним святом

Турчинов привітав нацгвардійців з професійним святом

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав бійців Національної гвардії України з професійним святом.

Про це повідомляє прес-служба РНБО України.

"Чотири роки тому гвардійці одними з перших вступили у бій з ворогом на сході нашої держави. Не було техніки, важкого озброєння, але були мужність і героїзм, що дозволило зупинити агресора та розпочати звільнення України. Вічна слава нацгвардійцям, які віддали життя за свободу і незалежність України, за наше вільне європейське майбутнє!" - йдеться у вітальному тексті.

Зазначається, що чотири роки тому, коли жорстокий і сильний ворог напав на Україну, було створено Національну гвардію, щоб швидко та адекватно реагувати на поставлені перед державою виклики. Сьогодні Нацгвардія - потужний військовий підрозділ з правоохоронними функціями, здатний надійно захистити країну від зовнішніх та внутрішніх ворогів, стати на заваді реваншистським планам Росії щодо відродження тоталітарної імперії.

Читайте також: Керівники держави привітали співробітників СБУ з професійним святом

"Бажаю вам, справжнім лицарям-героям України, щоб кожен день вашої служби був підтвердженням гасла: «Там де Національна гвардія – там завжди перемога». Нехай Господь береже вас та ваші родини! Слава Україні! Героям Слава!" - написано у привітанні Секретаря РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-